Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lefagy majd nem indul a gép,...

Lefagy majd nem indul a gép, mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Segítségeteket szeretném kérni egy probléma megoldásához mivel én már kifogytam az ötletekből :|

A gépemen jó esetben 10 percig tudok tevékenykedni, utána egyszerűen lefagy. Mindegy, hogy ubuntu-ra vagy windows 7 -re bootoltam. Az újraindítás után ventik elindulnak és itt meg is áll a tudomány, képernyő fekete marad, a vinyók se pörögnek. Kb 15 percig kell pihenjen a gép, hogy egyáltalán tudjak bootolni valamelyik op. rendszerre. Haver javaslatára megpróbáltam memtestet futtatni de alig, hogy elkezdte: puff már megint fagyás.

Táphiba kilőve, már 2 különböző tápot is próbáltam de a probléma mind2 alkalommal megmaradt.

Aki esetleg járt hasonló cipőben vagy akár ötlete van, hogy mi lehet a gond az ne habozzon megosztani :). ?

2010. aug. 16. 19:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Processzor ventilátor hűtőbordája nem túl poros? Szedted szét mostanában? Ha igen, jól helyezted vissza?

Szerintem a processzor melegszik túl, ha régi hővezetőpaszta van rajta, azt is érdemes újrakenni.

2010. aug. 16. 19:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez elég egyértelmű túlmelegedés (nem érezted, h meleg a gép?). Megoldás lehet venticsere vagy újrapasztázás, a lényeg, hogy a hűtörendszeren tuningolj, amennyit lehet.
2010. aug. 16. 19:45
 3/6 A kérdező kommentje:
ventik tiszták, fagyás előtt a proci 37 fokos volt
2010. aug. 16. 20:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy everestet tegyél be az megmondja mi melegedik túl .
2010. aug. 18. 09:59
 5/6 anonim ***** válasza:

A rammal,lesz gond,egy hónapja ugyanez volt a gépemmel.

Vedd ki az egyiket,majd indítsd a másikkal,aztán fordítva.Futtass le memtestet ! Egyszerre csak egy rammal,kettővel nem fog menni.

2010. aug. 18. 14:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Igazad volt, a ram adta fel a harcot... köszönöm mindenkinek a válaszokat
2010. aug. 22. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!