Ez a gyengébb laptop nekem mennyire lenne jó egyetemre, tanuláshoz? (és alap játékokhoz)
Bátyám befejezi hamarosan az egyetemet és nekem adná a következő laptopját:
Lenovo ideapad b51-30 (nem szeretem a lenovo ideapadokat, szörnyű a műanyag, de hát "ingyen" lenne)
CPU: Pentium N3700
RAM: 4gb ddr3l (ezt bővíteném majd +2 vagy +4gb-tal)
VGA: geforce 920m
SSD: 240gb
Az ODD-t valószínűleg kikapnám belőle és egy 500-as winyót tennék majd a helyére.
Mit gondoltok, visual studiohoz, netezéshez youtubezáshoz, alap feladatokhoz mennyire lenne elég?
Illetve szívesen játszanék is rajt, de szerintem rocket leauge, mert fortnite-nál megállna a tudomány, az is gyenge grafikán.
Köszönöm a válaszokat!
Rocket leauge, fortnite
Forza horizon 4-gyel nem is próbálkoznék.
Plusz mivel hd+ a kijelző, alapból kilőve a fullhd :D
720p-n CS:GOban lenne is vagy 40 FPS-ed:
https://www.youtube.com/watch?v=I0eYAAqHIKg
Oké, ingyen van ami király, de én akkor sem kínlódnék már ilyennel.. :)
Ez valóban igaz...de sajnos nincs pénzem, és csak úgy egy vadiúj Dell XPS-t nem vágnak hozzám...
60 ezrem sincs egy i8-ös latitude-ra.. egyébként volt egy 7450-esem, imádtam.
Sok mindenre nem jó, de azért alap feladatokra simán. 4 magja van, a játékokon és komoly munkán kívül semmi sem kíván ennél többet.
Egy pár apró játékkal is ellehet épp bohóckodni.
12
a csgo mondjuk pont nagyon igényli a magas órajelet, és rettentően proci igényes. Azt a játékot már egy 3.genes i5-el is kényelmetlen játszani, évek óta.
egyébként ezek menni fognak
League of Legends
World of Tanks
hasonló hulladékokkal próbálkozhatsz
Jatekra vagy egy bizonyos alkalmazás.
Nvidea geforce now (valahogy így kell leìrni) ha jo neted van akkor tudsz bármilyen gépen játszani .bizonyos szervergépekre lehet rá csatlakozni . Bizonyos jatekokat.
Nem tudom pontosan mi a program alkalmazás neve .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!