Hol lehetek laptopot venni elérhető áron?
Figyelt kérdés
Kéne egy laptop az iskolához, így rá vagyok kényszerítve, hogy vegyek egy laptopot. Ma rengeteg helyen voltam laptopot keresni, de úgy érzem, hogy mintha sokkal magasabb áron akarják eladni a régebbi árakhoz képest. Tudom, hogy romlik a forint és a koronavírus is befolyásolja az egészet, de szerintem brutális áron árulják a laptopokat. Ami laptopot apámnak vettünk egy éve 200.000-ért azt most 240.000-ért lehet kapni vagy drágábban.2021. febr. 7. 19:05
11/11 anonim válasza:
Egy 7nm-es Vega 8 vagy az új Intel XE integrált a 11. gen procis laptopokban erősebb mint egy GT 1030 vagy RX 550. Szóval a mai integrált kártyák már közel sem olyan rosszak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!