Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért kapcsol ki/be a vadonat...

2JZ_Adam kérdése:

Miért kapcsol ki/be a vadonat új merevlemezem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pár napja van még ugyebár ez a merevlemez, újonnan lett véve, márka: 1TB Seagate Barracuda, ugyebár az én gépemről nem engedett első sorban telepíteni, BIOS Enabled miatt, teljes okot nemtudok AHCI-ra volt át állítva a bios is. Utánna be dugtam a húgom gépébe és ott semmi probléma nem volt, egyből fel tudtuk rá telepíteni (Igen lett kreálva neki Partíció/Volume is.) nem volt az a probléma hogy ki/be kapcsol a merevlemez, egy Hitachi 120gb is merevlemezre felraktam a win10 et és azon próbáltam például fájlokat át húzni az 1tb merevlemezre, de mivel ki be kapcsolt ezért vt úgy hogy eltűnt az egész 1tb os D meghajtó és csak gép resi után volt jó. Tegnap 252 újra indításnál járt a vinyo ma pedig 450+..semmi hibát nem ír ki a HD Sentinel és a merevlemezem is 100% os. Előre is köszi szépen mindenkinek a segítséget/válaszokat. (UI: Hiába levettem 0% ra a kikapcsolás cuccost akkor is ugyan ezt csinálja.)

2021. febr. 7. 15:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Próbáltad másik sata kábelről is?
2021. febr. 7. 16:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Most erre a HDD-re rendszert szeretnél, vagy a csak simán tárhelynek kell, a kisebb rendszerlemez mellett?
2021. febr. 7. 17:14
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen másik Sata kábellel is ezt csinálja, és rendszert szerettem volna mivel a régebbi hddm az 70% os.
2021. febr. 7. 19:02
 4/9 A kérdező kommentje:
Enged rendszert telepiteni az enyémről is már csak mivel újra indulgat a merevlemez ezért kékhalált kap az egész. Az uncsim gépében is teszteltük és nála semmi ilyen probléma nem tünt fel... Tökéletesen müködött a merevlemez.
2021. febr. 8. 10:00
 5/9 anonim ***** válasza:

Egy régebbi géped van régi alaplappal és chipkészlettel? Azt szeretnéd kicsit felújítani?

2021. febr. 8. 11:13
 6/9 A kérdező kommentje:
Jelenleg egy FX4350-em van asus m5a78l-m/usb3 és 1050TI. Majd idővel egy Ryzen 7 2700x-re szeretnék újitani. Meg ugyebár 12gb Corsair ram 1600mhz.
2021. febr. 8. 12:58
 7/9 anonim ***** válasza:

A későbbi terveid nem lényegesek. Csak arra voltam kíváncsi, hogy nem annyira öregecske-e gép, aminek számítana a merevlemez mérete, de ez annál sokkal fiatalabb.

MBR-rel telepítettél, vagy próbáltad ráerőszakolni a GPT-t?

2021. febr. 8. 13:49
 8/9 A kérdező kommentje:
Elsőnek MBR-el próbáltam akkor ugyan ezt cisnálta. GPT-t-vel is próbáltam de ott is ki be kapcsolódott a vinyó.
2021. febr. 8. 15:12
 9/9 A kérdező kommentje:
Problem solved, táp baja volt! Mindenkinek köszi szépen a segítséget! 😁
2021. febr. 8. 19:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!