Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehet kapni ilyen kütyüt?

Lehet kapni ilyen kütyüt?

Figyelt kérdés
Tulajdonképen egy ilyen pci slot lemezen lévő kapcsolóra gondoltam ami 5 voltot kapcsolna egy 2.5 hdd-nek.A gépembe az ssd magában gyorsabb,és a hdd-t csak akkor használnám amikor letöltök valamit vagy kell valami rólla.Ebay linket is dobhattok.
2021. febr. 7. 11:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Tápegység kapcsoló kell nekem,ami a neonokhoz van,a képen van ilyen:

[link]

Ezt át is tudom alakitani okosba..

2021. febr. 7. 13:09
 12/13 anonim ***** válasza:

Akkor nosza.

Bár fenntartom, hogy teljesen fölösleges dolgot akarsz csinálni, de a te dolgod.

2021. febr. 7. 13:14
 13/13 anonim ***** válasza:

"Kedves" kérdező!

Ha már így privátban is próbálsz huszárkodni, a leírtak alapján kicsit merész kijelentés, hogy nálam jobban értesz hozzá.

Nem vagyok elszállva magamtól, messze nem vagyok egy Linus Torvalds, sem egy Mark Russinovich, de azért az, hogy 15 éve a szakmában vagyok, az azért enged arra következtetni, hogy talán jobban értek hozzá, mint egy beképzelt gyakoris kötekedő.

De ahogy látom, neked sikerül mindenkivel összeveszned. El kéne gondolkodnod arról, hogy talán nem "mindenki mással" van a baj.

"Nem akarom kivülröl csatlakoztatni,mert ahányszor megtettem,mindig tönkrementek a winyoim...."

Ez pedig hűen tükrözi azt, hogy te mennyivel többet tudsz nálunk. :D

2021. febr. 7. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!