Lenovo ideapad z 500 gépen win 8 volt rajta win 10 re frissitve de eltünt az nvidia geforce videókártya mért nem ismeri fel?
Jogtiszta win 8 volt a gépen kivettem a hdd tettem bele egy ssd ét amin volt egy win 10 oprendszer müködik minden kivéve a videókártyát nem ismeri vel az NVIDIA geforce t.Az eszközkezelőbe a videokártyánál azt írja ki hogy
intel R HD graphics 4000
hogy lehet visszaállitani az Nvidia kártyát is felismerje ? elöre is köszi aki tudna segiteni
Telepíteni kell egy Nvidia drivert hozzá.Próbáld meg itt kezdeni
Letöltöttem végig futtattam de csak az intel R Hd 4000 videókártyát sássa.
Próbáltam az NVIDIA geforce drivert is az elindul de kis idő után kiírja a grafikus illesztőprogram nem talált kommpatibilis grafikus hardvert.
pedig még a hdd volt benne meg win 8 akkor az nvidi kártyát is látta.
töröljem az egész windowst és telepitsem újra az segitene.
Azt majd a végén.
Lépj be a BIOS-ba és nézd meg ott milyen grafikus illesztők látszanak.
Azt irja switchable graphics meg uma graphics vagy is egy grafika vagy válltson grafikat .
de a biosba irja hogy win 8.1 eredeti ha leszedek a microsofton egy másik win 10 et tudom aktiválni vagy vegyek licenckulcsot.ebbe a gépbe minden eredeti csak a hdd lett lecserélve egy ssd re .a régi win 8 aktiválo kulcsa is jó lessz a win 10 hez?köszi a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!