Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mért villog a neon csövem?

Kiss1999 kérdése:

Mért villog a neon csövem?

Figyelt kérdés
a gépem elején van 2 neon és ha bekötöm akk a gép vmikor újraindul van hogy szimplán kikapcsol de nem tom miért. meg ha bekötöm akk villog és nem világítt folyamatosan. szerintem vagy táp gondja van vagy az lehet a gond hogy simán rá van kötve a tápra és nincs ilyen kis kütyü (trafó szerőség) a táp és a neon között szerintem kéne de nem adtak hozzá. ha pedig kell bele akk hol és mennyiért lehet venni?
2010. aug. 16. 14:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Oda semmisem kell. Valószínűleg táp hiba vagy rövidzárlat a neonnál. Utóbbi sokkalta esélyesebb.
2010. aug. 16. 17:46
 2/3 A kérdező kommentje:
akkor holnap megnézem hogy zárlatos-e és lenne még egy kérdésem ha kiveszem a ledet akk kifolyik a benne lévő "lötyi" ? ja am kösz
2010. aug. 16. 20:39
 3/3 anonim ***** válasza:
-.-" Te ha led van benne akkor az nem neon....Hanem egy sima üveg/műanyag cső két leddel a végén nincs benne semmi folyadék...-.-" Azért villog mert az eggyik vagy esetleg több led haldoklik benne. (Tudom, hogy régi post.....)
2013. máj. 6. 06:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!