Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért csinálja ezt a laptop?

Miért csinálja ezt a laptop?

Figyelt kérdés

Lenovo Thinkpad L430

Bekapcsolom és kiírja, hogy to interrupt normal startup press enter

Aztán kiírja:

Launch Startup Repair (Recommended)

Ez alatt:

Start Windows Normally

Mindegy melyikre nyomok entert, kiírja hogy Starting Windows, aztán kiírja hogy Windows is loading files... Egy másodpercre megjelenik hogy Microsoft Corporation és kiírja: Startup Repair is checking your system for problems... Volt olyan hogy ezt írta, alatta egy hosszabb szöveggel és gondolom kereste a hibát...3 napig, aztán kikapcsoltam... Mit csináljak?

2021. febr. 5. 16:48
 1/9 A kérdező kommentje:

Be sem lehet zárni.

[link]

2021. febr. 5. 16:51
 2/9 anonim ***** válasza:
46%
Milyen win? Ha F8 előhozza a csökkentett módot, akkor utolsó jó konfiguráció. Amúgy igazából szerintem újrahúzás...
2021. febr. 5. 17:17
 3/9 A kérdező kommentje:
Windows 7
2021. febr. 5. 17:24
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
F8 próbáld.
2021. febr. 5. 17:25
 5/9 anonim ***** válasza:
21%

Ez egy rosszindulatú adware program.

El kell távolítani!

Csökkentett módba próbálkozzál az indítással, ha úgyis előjön akkor parancssoros indítás és rendszer visszaállítás, ha van korábbi mentési pontod amikor még nem volt ez a baja a gépednek.

Lényegében beírod, hogy:

C:\windows\system32\restore\rstrui.exe

Vagy ha tudsz valamennyit angolul akkor követed ezeketa lépéseket amik ebben a blogban vannak:

[link]

2021. febr. 5. 17:32
 6/9 anonim ***** válasza:
50%

C:\Windows\System32\rstrui.exe

Ha a fenti nem működne, de azt is megpróbálhatod, hogy másik felhasználóval jelentkezel be, és egy advanced uninstallert letöltesz aztán ráereszted, és még a nyomát is kitörli.

2021. febr. 5. 17:38
 7/9 anonim ***** válasza:
78%
En elso korben megneznem a hattertar allapotat. Addig felesleges helyrehozni amig nem tudod hogy jo-e. Ha nem jo akkor csere es reinstall ha jo akkor sakkozhatsz meg vele, de en lementenem rola az adatokat es ujrahuznam.
2021. febr. 5. 18:38
 8/9 anonim ***** válasza:
78%
Valószínűleg meg van halva a HDD. Kiveszed a gépből, berakod egy másikba, és ott meg lehet nézni HDSentinellel, de valami bootolható eszközt is le lehet tölteni, amiben van valami HDD "ellenőrző"
2021. febr. 5. 19:57
 9/9 anonim válasza:
50%
Ha megnyomod az f1 billentyűt eltűnik. Nekünk is volt egy windows 7-ünk és mindig amikor bekapcsoltuk ezt csinálta. Remélem neked is ugyan ez van, mert akkor tudtam segíteni :)
2021. febr. 6. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!