Miért csinálja ezt a laptop?
Lenovo Thinkpad L430
Bekapcsolom és kiírja, hogy to interrupt normal startup press enter
Aztán kiírja:
Launch Startup Repair (Recommended)
Ez alatt:
Start Windows Normally
Mindegy melyikre nyomok entert, kiírja hogy Starting Windows, aztán kiírja hogy Windows is loading files... Egy másodpercre megjelenik hogy Microsoft Corporation és kiírja: Startup Repair is checking your system for problems... Volt olyan hogy ezt írta, alatta egy hosszabb szöveggel és gondolom kereste a hibát...3 napig, aztán kikapcsoltam... Mit csináljak?

Ez egy rosszindulatú adware program.
El kell távolítani!
Csökkentett módba próbálkozzál az indítással, ha úgyis előjön akkor parancssoros indítás és rendszer visszaállítás, ha van korábbi mentési pontod amikor még nem volt ez a baja a gépednek.
Lényegében beírod, hogy:
C:\windows\system32\restore\rstrui.exe
Vagy ha tudsz valamennyit angolul akkor követed ezeketa lépéseket amik ebben a blogban vannak:

C:\Windows\System32\rstrui.exe
Ha a fenti nem működne, de azt is megpróbálhatod, hogy másik felhasználóval jelentkezel be, és egy advanced uninstallert letöltesz aztán ráereszted, és még a nyomát is kitörli.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!