Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A Kingston a400 480GB ssd-m...

A Kingston a400 480GB ssd-m 65 fokos és nem töltök le semmit és így 100 kihasználtságot mutat és nagyon belassul a gép. HdSentiel nem mutat semmi különöset. Baja van az ssd-nek? Hogyan tudom orvosolni?

Figyelt kérdés

Gép configom:

Alaplap: Asus tuf-gaming a520m-plus

Táp: Cooler Master mwe white 600W 230 volt (Tudom, hogy nagyon rossz)

Processzor: Amd Ryzen 5 3500x

Videókártya: Asus Rx 580

Ram: Kingston Hyperx fury 2x8 GB 2666 mhz

SSD-t tudod

Hdd nincs

2021. febr. 5. 13:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Imageld le a mostani rendszered, telepítsd újra. Ha újratelepítés után nem csinálja akkor a mostani rendszeredben lesz a gond. Imageből vissza tudsz egyébként állni, ha úgy van.

Hogy mi lehet a gond...az jó kérdés

2021. febr. 5. 13:33
 2/7 anonim ***** válasza:

Ugyanilyen ssd -m van, de max 38 fok volt nyáron, ugyanis akkor vásároltam. Nézz rá ezzel a programmal, főleg a total NAND Writes érdekelne:

[link]

2021. febr. 5. 14:25
 3/7 A kérdező kommentje:

2.

Szia! Sajnos most nem tudom megnézni mert nem vagyok gépközelben, de ha ott leszek, akkor rögtön küldöm.

2021. febr. 5. 14:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Én inkább a Kingston SSD Manager hivatalos alkalmazást ajánlom, az minden állapotot fel tud parse-olni, és látszik ha valami gebasz van :)
2021. febr. 5. 14:54
 5/7 A kérdező kommentje:
2. Küldtem privit, nézd meg
2021. febr. 6. 13:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Hűteni kéne..!
2021. febr. 8. 10:24
 7/7 Joell ***** válasza:
melegszik ha kozel van valamihez ami szinten....vagy ha nagyon a gép teteje fele hejezed el....hütsd az a tuti
2021. febr. 8. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!