Miért csinálhatta az egerem?
Figyelt kérdés
Itt böngésztem épp, és az egerem olyat kezdett csinálni, hogy ahogy picit megemeltem, ugye ahogy az ember teszi alapból, mikor kis helyen odább teszi, tehát ilyen fél centire emeltem el a felülettől, nekiállt össze-vissza ugrándozni. Újraindítottam a rendszert ( Win 7 ) és utána is csinálta. Ekkor kihúztam USB-ből majd vissza és megjavult. Mi okozhatta ezt a dolgot?2021. febr. 4. 23:47
2/13 A kérdező kommentje:
Nem az biztos nem, azzal kezdtem, hogy alul érzékelőt megtörölgettem természetesen, illetve ahogy írtam miután kihúztam és vissza akkor megjavult, de még a rendszer újraindítás sem segített előtte.
2021. febr. 4. 23:49
4/13 A kérdező kommentje:
A lényege, hogy mikor picit emeltem meg akkor vibrált, tehát pl mikor odbb akartam tenni, hogy húzzam tovább, mikor annyira felemeltem, hogy már nem érzékelt semmit alatta akkor megállt.
2021. febr. 4. 23:54
5/13 A kérdező kommentje:
Egyszerűbben, míg pár miliméter volt az egér és az asztal között vibrált, ahogy tovább emeltem megállt.
2021. febr. 4. 23:54
6/13 anonim 

válasza:

vezeték nélküli ?
Amúgy kéz csókolom hölgyem :))
7/13 A kérdező kommentje:
Nem, USB-s
2021. febr. 5. 00:01
8/13 anonim 

válasza:

nézd meg az érintkezőket a rugós rész picit nyújtásd meg
mi a márkája
ha A4tec dobd el:)
9/13 A kérdező kommentje:
Rugós érintkezőket?
Genius
2021. febr. 5. 00:05
10/13 anonim 

válasza:

Igen A génius jó márka
felpiszkálóval takarítsad ki az alját
fényes lapot használsz alátétnek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!