Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mikor lesz vége a hardverek...

Mikor lesz vége a hardverek és konzolok hiányának?

Figyelt kérdés
Sok mindennek felment nagyon az ára. Szerettem volna konzolt venni, de egyszerűen nem lehet hozzájutni. A videókártyák ára is az egekben van. Haverom is szeretne lapotopot venni, de nem akar most, mert nagyon felmetek az árak. Azt olvastam 2021 elejére rendeződnek, de nem úgy tűnik eddig.

2021. febr. 4. 23:47
 1/8 anonim ***** válasza:
16%
Március vége :)
2021. febr. 4. 23:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

úgy érted 2022 március vége? :D

A videókártyáknál több probléma is van.. a vírus, a bányászok, az árfolyam, az infláció. Egyik sem fog márciusra huss eltűnni.

A konzolokkal talán szép lassan utolérik magukat a gyártók nyárra.

2021. febr. 4. 23:54
 3/8 anonim ***** válasza:
2021. febr. 4. 23:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyárig nem valószínű. Viszont az AMD a kártyáik gyártásának egy részét átterheli a Samsungra ami segíthet mivel jelenleg Zen 2, Zen 3 RDNA 1 és RDNA 2 es hardvereik is mint a TSMC 7nm-re vannak utalva. JA meg a konzolok is mivel azokban is Zen 2 proci és RDNA 2 GPU van.
2021. febr. 5. 00:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem fog lejjebb menni. A bitcoin nem fog bezuhanni ahogy a többi valuta se. Inkább emelkedik és ahogy emelkedik úgy lesz drágább a VGA is.
2021. febr. 5. 00:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ha úgy vesszük az xbox series s nem annyira drága. 512 GB-osat kapni 114 ezerért. Nem kísértem figyelemmel mostanában a konzol árakat és azt hittem 200+ ezerért dobálják az xboxot, ehhez képest írtam, hogy nem annyira drága.
2021. febr. 5. 00:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Mindennek felment az ára.egy új dacia 5M,de 10M alatt alig találni valamit amit nem ezres 3 hengeres motor hajt.brutál árak mindenfelé,minden szegmensben.
2021. febr. 5. 06:06
 8/8 anonim ***** válasza:
50%
a covid végeztével, amint beindul a gazdaság, amint az embereknek lesz munkájuk, amint elkezdik üzletelésre költeni a pénzüket.
2021. febr. 5. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!