Megéri az előbbi előre összeállított számítógép konfigurációt vásárolni?
Már nagyon régóta (kb. 2 év) tervben egy PC összeállítása, az összeg már megvan rá, de eddig mindig halogattam a vásárlást.
Eredetileg saját magamnak akartam az alkatrészeket kiválasztani, de az utóbbi időkben sokat szemezgetek a foramax.hu előre összeállított konfigurációiból és akárhogy matekozok, talán még a kész számítógéppel járnák jobban, még ha arra költenék is egy kisebb összeget (elsősorban a tápegységre gondolok).
Valaki rendelt már a foramax-tól PC-t?
Esetleg van valami pozitív kilátás a piaci helyzetről? (én sajnos attól félek, hogy az árak még egy jódarabig egetverően magasak lesznek, ha egyáltalán lesz csökkenés - vagy neadja Isten még rosszabb is)
Előre is köszönöm a segítségét mindenkinek!
Ebbe az árba nem fért bele egy SSD? ijjjj
Előre összeállított lenne az is amit te raksz össze és azt rendeled meg....
Nem volna ez annyira rossz, de SSD-nélkül ma már ne vegyünk gépet.
Pont emiatt tartok egy kicsit tőle.
Azóta böngészgetem a véleményeket is szorgalmasan.
hát a 3070 önmagában majd' 500k...
arra tippelek - mivel egyik alkatrészhez sincs odaírva konkrétan, hogy micsoda - hogy a leggagyibb, legolcsóbb alkatrészekkel szerelik össze.
2x8GB ramból is van 25-ért és 200-ért is... gondolom melyiker rakják bele.
Ezt a gépet átlag normálisabb alkatrészekkel 150k-val drágábbért sikerült összeraknom...
Értelek, valóban jobb lenne, már csak amiatt is mert hosszútávra akarok tervezni.
Majd év végén szeretnék egy normális-közepes VGA-t, remélem addigra kissé rendeződni fognak a jelen piaci helyzetek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!