Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kényelmes ez a gamer szék egy...

Kényelmes ez a gamer szék egy 182cm-es embernek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Tudom, hogy nem a számítástechnika>>hardverek kategóriába tartozik ez a kérdés, de szerintem itt több választ kapok.

2021. febr. 2. 15:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Vagy igen, vagy nem.

Széket csak úgy szabad venni, ha beleülsz és kipróbálod.

Egyébként nem biztos, hogy a "gamer szék" a legjobb választás, lehet, hogy egy "sima" forgószék számodra kényelmesebb lesz. Én is például gamer széket akartam venni, de ehelyett bementem a Jysk-be és vettem egy drágább fajta irodai széket, mert az volt a legkényelmesebb.

Plusz ha széket veszel, érdemes arra figyelni, hogy legyen cserélhető a "liftező mechanikája", mert (tapasztalataim szerint) az megy legelőször tönkre.

2021. febr. 2. 16:17
 2/4 A kérdező kommentje:

Gondolkoztam, azon hogy bemenjek egy kecskeméti boltba és kipróbálok néhányat, de nem tudom, hogy nyitva vannak-e a covidos időókben.

Az a jó az online vásárlásban, hogy van 14 napos elállási jog, és bármit visszaküldhetek indoklás nélkül, de tényleg egyszerűbb bemenni a boltba és kipróbálni.

2021. febr. 2. 16:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem minden "székáruló bolt" nyitva van, annyi, hogy csak este 7-ig.
2021. febr. 2. 18:45
 4/4 xKakashix ***** válasza:
100%
ha a kényelem a fő szempont és nem a kinézet akkor szerintem hanyagold a "gamer" székeket.. már rájöttem én is hogy overhype-olt cuccok, kövi székem egy kényelmes irodai lesz az tuti
2021. febr. 2. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!