Ez a PC vinné a mai játékokat?
Célom hogy a mai játékokat vigye magas beállításokon. A következő pár évben megjelenőket pedig ha kompromisszumokkal is, de mindenképp élvezhető sebességgel vigye.
Illetve megéri a gép az árát? Jó ár értékben?
Tulajdonságai:
Alaplap: AsRock B460 Steel Legend (35 hó garancia, Oázis)
Processzor: Intel Core i5 10400F (6 x 2.9 - 4.3 Ghz) (35 hó garancia, Oázis)
Memória: G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz (doboz 35 hó garancia, Oázis)
SSD: 240GB NVMe SSD kiváló állapotban (használt, 1 hónap garancia)
Merevlemez: 1TB HDD (használt, a képeken látható "KIVÁLÓ" állapotban)
Grafikus kártya: NVIDIA GEFORCE GTX1650 SUPER 4GB DDR6
Operációs rendszer: Windows 10 PRO 64 bit
Ház: KOLINK OBSERVATORY fekete gamer ház, a gyári ventilátorok Alpenföhn® Wing Boost 3 ARGB White Edition Triple lettek cserélve. Az első üveglap 3 cm-re kijjebb lett építve, a jobb hűtés miatt.
Tápegység: KOLINK CORE 500W (használt, 1 hónap garancia)
A gép ára 250k

Szerintem egész jó az összeállítás, de én inkább javasolok egy 6 GB-ot V-rammal rendelkező videokártyát. Ha már egyszer fizetsz, akkor inkább fizess egy 50.000 többet, mint hogy cseréld a videokártyát 1 év múlva jóval többért. Pár példa, amit javaslok:
Emellett én azt mondom, hogy várj a vásárlással, mert most nagyon felmentek a processzor illetve a videokártya árak, szóval szerintem várj a rendeléssel nyárig vagy őszig, akkora már visszaállnak az árak. (Hogy mondjak egy példát: van olyan videokártya, ami novemberben 80.000 Ft volt, most 195.000 Ft)

+1 a 2060-ra, illene. Ráadásul 130-ért még egészen rendben van.
A rendszert ugye nem 30 ezerér' veszed? Hardveraprón van 2-3k-ért is, teljesen legális.
A tápot cseréld le valami minőségibbre, itt van egy Tier List, nem ártana a Tier A-ból, de legalább a B-ből választani. Ne ezen spórolj.
Okés, köszi!
Akkor nézelődök tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!