Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a PC vinné a mai játékokat?

Ez a PC vinné a mai játékokat?

Figyelt kérdés

Célom hogy a mai játékokat vigye magas beállításokon. A következő pár évben megjelenőket pedig ha kompromisszumokkal is, de mindenképp élvezhető sebességgel vigye.

Illetve megéri a gép az árát? Jó ár értékben?

Tulajdonságai:

Alaplap: AsRock B460 Steel Legend (35 hó garancia, Oázis)

Processzor: Intel Core i5 10400F (6 x 2.9 - 4.3 Ghz) (35 hó garancia, Oázis)

Memória: G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz (doboz 35 hó garancia, Oázis)

SSD: 240GB NVMe SSD kiváló állapotban (használt, 1 hónap garancia)

Merevlemez: 1TB HDD (használt, a képeken látható "KIVÁLÓ" állapotban)

Grafikus kártya: NVIDIA GEFORCE GTX1650 SUPER 4GB DDR6

Operációs rendszer: Windows 10 PRO 64 bit

Ház: KOLINK OBSERVATORY fekete gamer ház, a gyári ventilátorok Alpenföhn® Wing Boost 3 ARGB White Edition Triple lettek cserélve. Az első üveglap 3 cm-re kijjebb lett építve, a jobb hűtés miatt.

Tápegység: KOLINK CORE 500W (használt, 1 hónap garancia)

A gép ára 250k

2021. febr. 2. 06:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem egész jó az összeállítás, de én inkább javasolok egy 6 GB-ot V-rammal rendelkező videokártyát. Ha már egyszer fizetsz, akkor inkább fizess egy 50.000 többet, mint hogy cseréld a videokártyát 1 év múlva jóval többért. Pár példa, amit javaslok:

[link]

[link]

Emellett én azt mondom, hogy várj a vásárlással, mert most nagyon felmentek a processzor illetve a videokártya árak, szóval szerintem várj a rendeléssel nyárig vagy őszig, akkora már visszaállnak az árak. (Hogy mondjak egy példát: van olyan videokártya, ami novemberben 80.000 Ft volt, most 195.000 Ft)

2021. febr. 2. 06:33
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
Azt a tápot ne
2021. febr. 2. 06:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Árban rendben van, de 1650s ma is csak kompromisszumokkal jó 1080p ben is, ez a belépő szint teteje, csak drága mert most minden kártya drága. 4 éves, akkor középkategóriás kártyák szintjét hozza(580\1060). Amit szeretnél ahhoz minimum 1660Ti, de inkább 2060-2060s kéne.
2021. febr. 2. 08:12
 4/5 anonim ***** válasza:

+1 a 2060-ra, illene. Ráadásul 130-ért még egészen rendben van.

A rendszert ugye nem 30 ezerér' veszed? Hardveraprón van 2-3k-ért is, teljesen legális.

A tápot cseréld le valami minőségibbre, itt van egy Tier List, nem ártana a Tier A-ból, de legalább a B-ből választani. Ne ezen spórolj.

[link]

2021. febr. 2. 08:23
 5/5 A kérdező kommentje:

Okés, köszi!

Akkor nézelődök tovább

2021. febr. 2. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!