Van még olyan hely ahol nem működik a mobil fizetés?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy a terminálok 89%-a tudja kezelni a mobilos fizetést.
Akkor maximum ilyen sarki kis boltba lehet gond?
2021. febr. 1. 17:39
1/2 anonim válasza:
Két helyen lehet gond.
Az egyik, ahol nincs olyan terminál, ami a PayPass-t tudja. Ha kártyával érintés nélkül lehet fizetni, akkor mobillal is lehet.
A másik, ahol még kártyával sem lehet - ilyen is előfordulhat elvileg, mert úgy tudom a szabály nem az, hogy kártyával/mobillal is lehessen fizetni, hanem az, hogy a készpénz mellett legyen lehetőség más alternatívára is (tehát ha egy átutalásos e-számlát ad, amit Te online fizethetsz x napon belül az is megfelelő).
2/2 anonim válasza:
Van. Kétsoprony vasútállomáson a wc-s néni csak készpénzt volt hajlandó elfogadni, hiába mutogattam a mobilom... ;P
De mivel már nagyon kellett, elővettem a pénztárcám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!