SSD vagy HDD bírja jobban a hideget? Milyen minimum környezeti hőmérsékeleten lehet üzemletetni ezeket a tárolókat?
Figyelt kérdés
2021. febr. 1. 15:07
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Teszteld le. Engem is érdekelne ezért utána számolj be az eredményről.
A teszt: beteszel egy 2,5" HDD-t és egy 2,5" SSD-t a mélyhűtőbe (-20°C) 1napra, miután másnap kiveszed gyorsan beteszed a gépbe őket és próbálod használni, CDM teszt stb, méred az időt mennyi idő alatt térnek magukhoz (ha egyáltalán)...
Nekem sajnos nincs felesleges kukázandó ssdm. :P
3/4 anonim válasza:
Ha a felépítéséből és alkatrészekből indulunk ki akkor a HDD hamarabb megadná magát.
4/4 A kérdező kommentje:
#2-es nekem sincs.. , de én is úgy tippelek, hogy a hdd a csapágyazás miatt hamarabb elvérezne.
2021. febr. 1. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!