Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyit ír a böngésző az SSD-re?

Mennyit ír a böngésző az SSD-re?

Figyelt kérdés
Nézegettem a firefox profil mappáját pl alapban előzmények törlése után olyan max 100mega volt a mérete de törlés előtt 1,17gb-t írt pl méretnek néztem filmet,töltöttem le meg böngésztem ilyesmik.Azért kérdem mert majd venni akarok egy ssd-t azt tudom,hogy jelentősen gyorsít a legtöbb dolgon.

2021. febr. 1. 14:57
 1/8 anonim ***** válasza:

Egy SSD írási élettartamát figyelembe véve elenyésző az az írási mennyiség amit a böngésző csinál. Ha már töltögetsz is le dolgokat az már egészen más kategória, azt meg végképp nem fogom tudni neked megmondani, mert azt te tudod hogy 4K minőségű több tíz gigás filmekről, vagy épp alacsony minőségű 1-2gb-os filmekről beszélünk.

Hard disk sentinel meg tudja mondani, hogy mennyi az össz írt adatmennyiség, az SSD specifikációjában pedig benne van, hogy mennyi az élettartama az SSD-nek.

2021. febr. 1. 15:08
 2/8 anonim ***** válasza:

Feladatkezelőben bekapcsolható hogy mutassa minden egyes folyamatra az írt byte-ok számát is a bekapcsolás óta.

De az ssd többet bír mint gondolnád, nem kell pátyolgatni.

2021. febr. 1. 16:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha nézünk egy 1 terabájtos 600 terabájtnyi TBW-vel rendelkező SSD-t, akkor 6 év alatt kell minden nap 270 gigát írnod rá, hogy megpukkanjon.
2021. febr. 1. 18:00
 4/8 A kérdező kommentje:

1/

A letöltést,hogy érted ha letöltök a netről egy filmet rá vagy ha nézek online egy filmet?

Mert letölteni HDD-re töltenék le mivel az a nagyobb pl

2021. febr. 1. 20:03
 5/8 A kérdező kommentje:

2/

Melyik menü az a feladatkezelőben?

2021. febr. 1. 20:04
 6/8 A kérdező kommentje:

3/

Értem,nem tudom egy napi használat hány gigát hozhat írásban de gondolom felhasználás függő.

2021. febr. 1. 20:05
 7/8 anonim ***** válasza:
2021. febr. 1. 20:16
 8/8 A kérdező kommentje:

7/

Köszi

2021. febr. 2. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!