Merevlemez vissza álítás eladáskor?
Figyelt kérdés
Olyan kérdésem lenne, hogy szeretnék eladni egy merevlemezt azon az én adataim voltak de le formáztam 2x is így eladhatom nyugodtan? mert hallotam olyant, hogy vissza lehet álítani az adatokat.2021. jan. 31. 19:24
1/6 anonim válasza:
Teljes formázást csináltál vagy csak gyorsformázást? A gyors csak törölt, de nem írta felül az adatokat, így az helyreállítható. A teljes formázás többszöri elvégzése segíthet. Vagy vannak direkt olyan programok vagy opciók egy-egy karbantartó programban, amik többmenetes felülírást alkalmaznak, ha biztosra akarsz menni. Ccleanerben van például ilyen mód, a szabad hely felülírása X alkalommal - neked ez kell.
2/6 A kérdező kommentje:
FAT32 és gyorsformázást.
Most azt javasolód h lassuformázással csináljam és ugy 3-4x ugy a biztos?
2021. jan. 31. 19:40
3/6 anonim válasza:
Ugyanarra kérdezel vissza, amit leírtam. A gyorsformázástól még minden adat rajta maradt, és visszaállítható. A helyreállíthatatlan törléshez sokszor felül kell írni az adatokat, ami csak a teljes formázással történik meg.
5/6 anonim válasza:
Elég egyszer egy sima (nem gyors) formázás. A többszöri formázás akkor kell, ha a vevő speckó készülékkel akarja visszaolvasni az adataidat, de egy sima gépbe szerelve az nem fog menni.
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!