Tényleg csak eddig bírja egy netbook akksija?
Adott egy netbook, Intel Atom N450 1600Mhz proci, 1Gb RAM, 250GB SATA HDD, 3 USB, VGA csatlakozó, beépített webkamera.
Lehetséges hogy teljes feltöltéssel 3 óra 15 percet bírjon az akksi, kikapcsolt webkamerával, hanggal, valamint bekapcsolt wifivel és minimálisra levett képernyőfényerővel?
Ilyen keveset bírnának? Érdekes mert a leírásban azt írták hogy "akár 6 óra üzemidő, kikapcsolt wifi, webcam mellett". Kipróbáltam kikapcsolt wifivel, webkammal is. Úgy is max 4 óra. Ja, win 7 starter van rajta. És energiatakarékos módra van állítva.
wow 4 óra!
Az enyém 2 és fél óránál többet nem megy feltöltött aksival
Szóval igen ez a normális, nem a startrekben vagyunk.
(Viszont azt hiszem a politikusoknak olyan a szolgálati laptopjuk ami akár 10 óráig is bírja, de ennek az ára, hogy a gépből kilóg az órmótlanul nagy akummulátor)
az enyémre 8 óra van írva, általában 4-5-öt bír.
mert igényes vagyok.
ha kikapcsolod az aero-t (linux esetén compiz-t), akkor elmegy az jóbal többet is, de én szeretem az aero-m:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!