Szerintetek miért nem érzékeli a számítógép a billentyűzetet?
Összeraktam egy régi gépet:
Pentium 4 2,8Ghz Prescott(LGA-775)
Asus P5B Deluxe- Wifi Ap
2*1 Gb DDR2 667 MHZ CSX RAM
Radeon HD 4850
BEQuiet Pure Power 11
1 LG Sata ODD
1 Sata2 Samsung 160Gb HDD
1 Maxtor 160Gb IDe HDD
A jelenség, hogy ha bekapcsolom, egyet pittyan, ami azt jelzi, hogy minden rendben. De a billentyűzet DEL gomjára nem reagál, amikor a biosban próbálnék belépni.A post képernyő megjelenik amúgy. PS2 billentyűzetet használok. Amit próbáltam: másik vgaval(GT 710) ugyanaz az eredmény. Csak 1 Db Rammal,(a procihoz legközelebbi slotban természetesen: akkor nem a P5B deluxe felirat jelent meg postoláskor, hanem betűkkel kiírva, hogy Pentium 4 2.8Ghz,Inicalizing USB Controllers,majd egy másodperc múlva a külső Jmicron controller vezérlőjének a képe, majd valami hibaüzenet(nem tudtam elolvasni,alig egy másodperce jelent meg, majd elsötétült a képernyő. Megpróbáltam egy itthon elfekvőben lévő,512mb, Adata rammal, szintén 1 db-bal, ugyanaz a jelenség. Természetesen úgy próbálgattam, hogy hdket,oddket lehúztam róla. Ötletek,hogy mi lehet a hiba forrása?
Jó helyre van dugva, a lilába?
Bios reset mehet akár...
(Elem ki, táp ki. Ráindítasz. Vársz 10-30 mp. Elem vissza, áram visza, kapcsolhatod, és mehet)
De amúgy windowsban már jól megy a bill? Betölt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!