Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudom a saját gépemet...

Hogyan tudom a saját gépemet együtt használni a céges laptoppal?

Figyelt kérdés
Home Office-ban dolgozok, van egy céges laptopom (Dell). Ezenkívül van a saját PC-m. Azt szeretném megoldani, hogy csak 1 billentyűzetet, egeret és monitort használjak mind a két géphez, de nem szeretném munka előtt és után átdugdosni a kábeleket. Hogyan lehet ezt elegánsan, egyszerűen megoldani? Jelenleg van Dell-es dokkolóm, ami USB-C-vel kapcsolódik a notebook-hoz.
2021. jan. 29. 11:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Távoli asztali kapcsolat
2021. jan. 29. 11:27
 2/13 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, a Synergy tud ilyet.

[link]

2021. jan. 29. 11:47
 3/13 A kérdező kommentje:
A Távoli asztali kapcsolat nem kényelmes, és esetemben nem is megoldható, bár ötletnek jó volt, köszi.
2021. jan. 29. 12:20
 4/13 anonim ***** válasza:
Én távoli asztallal használok 3 gépet egy monitoron, egy billentyűzettel, egy egérrel.
2021. jan. 29. 12:21
 5/13 anonim ***** válasza:
Mit értesz az alatt, hogy nem kényelmes és nem megoldható? Ha normális hálózatod van, akkor ugyanaz, mintha a gép előtt ülnél. Annyi, hogy a cél gépen Win10Pro kell, de gondolom egy céges gépen az van.
2021. jan. 29. 12:22
 6/13 A kérdező kommentje:
Igazából az is érdekelne, hogy más hogy oldja meg Home Office-ban. Mindennap kétszer átdugja a kábeleket, vagy két asztala van?
2021. jan. 29. 12:23
 7/13 A kérdező kommentje:

Azért nem kényelmes, mert a munkám során is nyitnom kell Távoli asztali kapcsolatot, és ekkor már plusz munkával jár a megfelelő Távoli asztali kapcsolat kiválasztása.

A nem megoldható alatt azt értem, hogy szigorú biztonsági előírások vannak arra nézve, hogy mi csatlakoztatható a céges gépre. Egy másik gép biztos, hogy nem és ezt meg is oldották.

2021. jan. 29. 12:27
 8/13 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen kapcsolható kábel csatlakozók. Sosem értettem hogyan működik, vagy hogy mi a neve, de létezik. Megnyumta a gombot az íróasztalán, és minden átállt a másik eszközre. Kijelző, bill, egér. Fogalmam sincs mi a neve.
2021. jan. 29. 13:27
 9/13 anonim ***** válasza:
Már rég beküldtem a megoldást, a Synergy kell neked. Nem láttad a válaszom, vagy direkt nem foglalkozol vele?
2021. jan. 29. 14:27
 10/13 A kérdező kommentje:
Honnan tudod, hogy nem foglalkozom vele? Csak közben válaszoltam egy kérdésre, és előjött egy új kérdés. A weboldalon kicsit elvesztem, nem igazán találtam még meg a konkért terméket, illetve azt, hogy Magyarországon hogyan lehetne beszerezni. A "Synergy symless"-re rákeresve nem adja ki a hardware-t egyértelműen, kell még kicsit bogarásznom. De köszi a segíséget! Ha esetleg tudod a konkrét hardware tipusát, ami nekem kéne, léci írd meg, köszi.
2021. jan. 29. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!