Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Divx lejátszó milyen formátumo...

Divx lejátszó milyen formátumokat tud lejátszani?

Figyelt kérdés
Olyan lejátszót keresek, ami mkv, avi és mp4 videókat le tud játszani DVD-ről. Ha tud valaki egy videókonvertert az is érdekel.

#DVD #videó #Videókonverter
2021. jan. 27. 22:08
 1/2 anonim ***** válasza:
VLCplayer..
2021. jan. 27. 22:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Hogyan jön össze a kérdés és a leírás?

Tehát van egy régi dvd lejátszód, ami tud divx-et is lejátszani?

Egy régi divx lejátszó leginkább dvd lemezeket tud lejátszani. az a biztos, ami tömőrítetlen.

Aztán mp4 és avi fájlokkal is elboldogul valószínűleg. mkv-t kizárnám, mert az később a HD filmekkel terjedt el.

Azon belül ügyelni kell a kodekekre. videónál nyilván divx, hangnál asszem aac. vagy ac3? áhh, nem emlékszem... én csak simán dvd-be írtam ki, amit akartam. valahol a semmi mélyén van mind.

de ha írtál volna egy pontos típust, akkor az segített volna.

Mi a felhasználás amúgy? miért akar ilyen ősrégi lejátszókkal vacakolni? pendrive-ot tud fogadni legalább?

2021. jan. 27. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!