Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Nemrég cseréltem egy 775 ös lapot egy brand 1155ösre de a proci (i5-2300) valamiert 100% megy a semmin. Sok windows kipróbáltam. Amikor visszaraktam a régi lapot ugyanazzal az opval akkor nem volt semmi baja. Lehet hogy elromlott a 1155lap vagy proci. Vagy egy Bios frissités kellene rá?2021. jan. 27. 00:11
2/5 anonim 

válasza:

Alaplap csere után Windows újratelepítés kéne, hogy megfelelően működjön. Valószínűleg valami fos driver beakadt és az tekeri a processzort.
3/5 DestinyInCap 

válasza:

Hogy érted hogy "Sok windows kipróbáltam"? ... egyébként, igen ha más platformon vagy, vagy legyen szó akár egy processzor cseréről, akkor érdemes újratelepítened az Op.rendszered, hogy megfelelő driver legyen fent a gond nélküli működés érdekében. (Szóval összegezve nem elég csak a hdd/ssd-t ide oda vinni egyik géptől a másikig ha azon van a rendszered, hanem az azon lévő rendszert újra kell telepítened.)
4/5 A kérdező kommentje:
Igen pasztáztam. Már vagy 5 féle telepítőt próbáltam de ugyanaz. A drivert hogyan tudnám megoldani.
2021. jan. 27. 09:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!