Milyen konfigurációt ajánlanátok filmezéshez?
Figyelt kérdés
Amire használnám a gépet az össz vissz film nézés lenne FullHD-ban. Szóval se Gaming se meló nem lenne rajta, mivel mozi gép lenne kvázi. Milyen konfig-ot ajánlatok, amin zökkenő mentesen fognak ezek futni, plusz egy hangkártya kellene bele, aminek van optikai csatlakozója.
A válaszokat előre is köszi
2021. jan. 25. 21:14
1/4 anonim 

válasza:

A legalapvetőbb információt kifelejtetted. Mennyi pénzed van rá és használt is jöhet-e? Mert ezekhez egy 2-3. generációs i5-ös gép is jó. Egy ilyen a hardveraprón kb 30-40 között van. Nekem is ilyen van(i5-2500, 8 giga ram, HD 5670) és mindezt tudja.
2/4 anonim 

válasza:

A legolcsóbb 2-3. generációs i3 gép megfelel. i5 túlzás, ha csak filmezés van.
20 ezer alatt
Talán el tudsz csípni egy olyan alaplaposat, amin az integráltban is van optikai hang.
3/4 anonim 

válasza:

Na jó, de mennyire lenne mozigép? Rendes projektorra kötöd rá? Vagy egy nagy méretű TV-s kijelzőre? Kalibrálva lesz a kép? Ha igen, akkor megérné egy combosabb konfig madVR miatt, ha nem, akkor akármelyik nem túl régi irodai gép is lejátssza neked a FullHD-t. Egyébként egyre inkább tolódik az irány az UHD és HDR kiadások felé, lehet, hogy erre is érdemes lenne gondolni.
4/4 Morzsi007 

válasza:

Egy régi Xeon processzoros (775, Gigabyte P45, 8GB DDR 2, R9 280) konfigot használtam erre nagyon sokáig, projektorral. FHD meg sem kottyant neki. 4K már néhol sok volt, azt nem is erőltettem. 15E-ért hirdettem a hardveraprón pár hónapja, VGA nélkül. Ha kell adok hozzá egy tápot is. :) ja úgy emlékszem optikai és koaxiális kimenet is van az alaplapon, ez esetben nem kell hangkártya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!