Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 250ezerből config + 144Hz...

250ezerből config + 144Hz monitor?

Figyelt kérdés
Játékra kellene a gép, főleg League of Legends-el játszok. A monitor 144Hz-es legyen. 250k-ból össze lehet ezt hozni (config + monitor)? Írnátok nekem pár összeállítást? Köszönöm
2021. jan. 24. 11:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
felejtsd el a majomfogó 144-es monitort!
2021. jan. 24. 14:59
 12/15 anonim ***** válasza:
53%

LoL-nál könnyen összejön a 144+ fps, de értelme nem sok van, valóban. Ha csak ez a játék van, akkor hasznosabb lenne inkább egy 1440p 75hz freesync.

Monitorra itt kérj javaslatot:

[link]

Gépajánlatott itt nézz:

[link]

10100F-re kerestem rá, az az ajánlott az árkategóriádnak.

Amit látsz, és itt is kibeszéltük már, hogy videokártyát csakis használtat ajánlanak. Újat nagyon nem érdemes a jelenlegi irreális árazás miatt.

2021. jan. 24. 19:01
 13/15 P.O.C. ***** válasza:
100%

Ne hallgass az 144 Hz+ monitor gyalázókra. FPS játékban nagyon is érezhető az előny. Mikor lecseréltem annó, sokkal eredményesebb lettem az Online ütközetekben. Pedig nem lettem profibb. És csak a monitor változott, megjegyzem az előző monitorom se volt szutyok, de csak max 75 hz -et tudott. Sokkal egyenletesebbnek simábbnak éreztem a mozgást, a másodperc tört részével hamarabb tudtam reagálni, ami sokszor elég volt. Korábban én is szkeptikus voltam, de utána bizonyított.

Csak azok köpködik állandóan, akik még nem használták. Akinek volt, soha többé nem fog 60/75 Hz -es monitort venni többé.

2021. jan. 24. 19:22
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Fps játékokban igen. De itt lol-ról van szó 😃😃😃
2021. jan. 25. 00:10
 15/15 anonim ***** válasza:
53%
Ember lol-ról van szó, ahhoz nem kell 144-es monitor! Amúgy ha igazán jó akarsz lenni, crt monitorral fps-ezel, ég és föld, szétalázza a legjobb 144+ -osakat is. Sony's GDM-FW900 - Ez mindent visz ha tényleg komoly gamer vagy, de bármelyik CRT jobb játékra, mint a modern monitorok!
2021. jan. 25. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!