250ezerből config + 144Hz monitor?
LoL-nál könnyen összejön a 144+ fps, de értelme nem sok van, valóban. Ha csak ez a játék van, akkor hasznosabb lenne inkább egy 1440p 75hz freesync.
Monitorra itt kérj javaslatot:
Gépajánlatott itt nézz:
10100F-re kerestem rá, az az ajánlott az árkategóriádnak.
Amit látsz, és itt is kibeszéltük már, hogy videokártyát csakis használtat ajánlanak. Újat nagyon nem érdemes a jelenlegi irreális árazás miatt.
Ne hallgass az 144 Hz+ monitor gyalázókra. FPS játékban nagyon is érezhető az előny. Mikor lecseréltem annó, sokkal eredményesebb lettem az Online ütközetekben. Pedig nem lettem profibb. És csak a monitor változott, megjegyzem az előző monitorom se volt szutyok, de csak max 75 hz -et tudott. Sokkal egyenletesebbnek simábbnak éreztem a mozgást, a másodperc tört részével hamarabb tudtam reagálni, ami sokszor elég volt. Korábban én is szkeptikus voltam, de utána bizonyított.
Csak azok köpködik állandóan, akik még nem használták. Akinek volt, soha többé nem fog 60/75 Hz -es monitort venni többé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!