Mi miatt kaphatok kékhalált? WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR
Star Wars battlefront 2-nél, rustnál, és bf 3-nál szokott ez történni. Minden szoftverfrissítést megcsináltam.
Gépem: AMD Phenom II x4 B55 3.20GHz, 8 Gb ram, GT 1030, 320W-os tápegység

Nem tudom mit próbáltál de:
1. Ha több partíciód netán több meghajtód van, akkor mindenképp töröld le, és pakold fel másik meghajtóra, vagy partícióra és próbáld meg. Elvileg ez már előfordult másnál is.
2. van oc húzva a géped? Frissek a driverek? Friss windows updatek megvannak? Ezeket mindenképp ellenőrizd. A kékhalál fura, azért azt nem kéne dobálnia.

"This bug check is typically related to physical hardware failures. It can be heat related, defective hardware, memory or even a processor that is beginning to fail or has failed. If over-clocking has been enabled, try disabling it. Confirm that any cooling systems such as fans are functional. Run system diagnostics to confirm that the system memory is not defective. It is less likely, but possible that a driver is causing the hardware to fail with this bug check."
Szóval hardverhiba, túlmelegedés, sok overclock, ritka esetben driverhiba. Futtass memtestet, nézd a hőmérsékleteket mondjuk Afterburnerrel vagy Open Hardware Monitorral, esetleg ellenőrizd a csatlakozásokat, nincs-e valami kicsúszva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!