Nem sikerül az Epson Stylus sx115 driver telepítése. Hogyan telepítsem?
Figyelt kérdés
Epson Stylus sx115 multifunkciós nyomtatóm van. Telepítéskor valószínűleg elrontottam azt a részt, mikor felszólít arra, hogy csatlakoztasd az USB bemenetre a nyomtatót, majd kapcsold be. A nagy kapkodásba úgy csatlakoztattam, hogy be volt kapcsolva. Az eredmény az lett, hogy a scannert tudom használni, a nyomtatót pedig fel sem ismeri. Másik gépen(xp) való telepítéskor sokadik újratelepítés után sem sikerült a probléma kiküszöbölése, akkor újra kellett raknom a rendszert és sikerült. Most tesóm gépén (windows 7) próbáltam telepíteni, a hibám ugyanaz volt, próbáltam újra meg újra, de nem sikerült. Nem szeretném az operációs rendszert újra feltenni. Kérlek segítsetek, hogyan tudnám telepíteni a nyomtatót?
A válaszokat előre is köszönöm.
2010. aug. 15. 12:40
1/3 anonim válasza:
Ha bekapcsolt állapotban csatlakoztatod akkor az eszközkezelőben mit lát a win? Amit lát azon használd az eszközillestő frissítése lehetőséget. Nálam már működött.
2/3 A kérdező kommentje:
Basszus, te egy zseni vagy! Tudod mennyi időt elszórakoztam már vele...? Kicsit csíkos a nyomtatás de azt majd megoldom. Köszönöm a gyors segítséget! :D
2010. aug. 15. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!