Konzol, Pc vagy Laptop? Melyik(ek)et válasszam?

Most akkor sztorimódos játékok vagy esport? Utóbbi durván kizárja a konzolt, mivel FPS-t vagy egy LoL-t nem tudsz játszani konzolon (lehet, csak kontrollerel elég ratyi).
A PC játékokat is el lehet adni, szóval ez nem szempont. Az sokkal inkább lehet, hogy a konzolos játékok drágábbak. (főleg ha tört verzióval is gémelnél, akkor PC-re ingyenes 😉 )
Xbox SS lenne ugye a jólárazott, de elég durván visszavesznek a tempóból. Gyengébb textúrák, 900p alatti felbontás. Ha ezekre érzékeny vagy, akkor a nagy series X vagy a PS5 lehetséges.
Laptop teljesen kizárt. Az olyan 300-nál kezdődik csak. Inkább 400, ha cyberpunk.
Szóval egy tablet + billentyűzet vagy olcsó használt SSD-s laptop lehet opció a sulihoz. Netezgetni megfelel. 100 körül max.
PC valóban olyan 250 körül van legolcsóbban az időtállóbb.
10400 52
B460 alaplap 30 körül
2x8gb ram 22
SSD 500GB 18e
Ház 10-15
Táp 20
Videokártya: új elérhető áron nincs. Csak a használtpiac lehet ooció. Legolcsóbb új kártya az RTX 3060 lesz most, de az is kereten felüli.

Én alapvetően egy gépet ajánlanék, ne gondolkodj ilyen 250 ezres összegekben.
Ez a gépem 110-et ér így használtan, és még elég jól bírja...jó cyberpunk nem a legszebb rajt.
Intel i5-6400
2*8gb ddr4 ram
rx 480 nitro 4gb
120gb ssd
1tb hdd
110k nem nagy összeg. Esporthoz tökéletes mivel ahogy írták annak végképp nem nagy a gépigénye. Plusz most le lehet húzni engem, de valóban ha story alapú játék kell akkor ott az ingyenes torrent.
Plusz gépben bármit is egyszerűbb cserélni.
Ha a konzol nyerne meg, mert semmit nem kell vele foglalkozni, csak tv-re kötöd és be a játék hajrá.
Használtan meg 60-ból veszel egy dell latitude üzleti laptopot, és játékokat kivéve bármire jó! (lol és hasonlók mennek rajt, volt nekem E7450 )

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!