Milyen gamer pc való nekem?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy gamer PC-t de nagyon hülye vagyok hozzá. Az lenne a kérdésem hogy tudnátok ajánlani pár darab pct? Ha jól tudom külön megvenni és össze építeni olcsóbb de nem vágom hogy hogy kell azt csinálni ( ha kell akkor majd fizetnek is valakinek ha ezen múlna ). Leginkább GTA 5, R6, a mostani és jövendőbeli codok és hasonló kategóriába tartozó játékok pl. GTA 6, Far cry, stb...2021. jan. 21. 00:46
3/6 DestinyInCap 

válasza:

Igen azt fontos lenne tudni, hogy max. mennyi az az összeg amit rászánnál.
4/6 anonim 

válasza:

Üzletek vállalnak gépösszeszerelést. kb 5 ezer szokitt lenni.
De ez után még telepítened is kell a windowst és a programokat. Meg driverezni sem árt.
300 ezer lenne az összeg, amiért egy középkategóriás gépet össze lehet rakni. 10400F alalon lehetne. Összeállításokat itt találsz, rákerestem a 10400F-re:
5/6 anonim 

válasza:

Videókártya most csak használtan éri üeg!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kb 300-350 ezer Ft közötti összegre gondoltam
2021. jan. 21. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!