Mit takar az hogy "RX 470 4GB Mining Edition"?
Figyelt kérdés
Leírásában az szerepel, hogy Mining BIOS van rajta. Nincs rajta egyetlen port sem.
Ezekről mit kell tudni? Nekem az is felmerült hogy hogy helyezik üzembe, ha nincs rajta csatlakozó?
2021. jan. 20. 15:30
1/4 anonim 

válasza:

Ezeket nem képalkotásra találták ki, hanem bányászásra. Ahhoz nem kell kép, ezért nincs rajtuk kimenet. Csak a GPU, ami ilyen feladatokra tökéletes.
2/4 anonim 

válasza:

Nem kép megjelenítésre kitalált kártya. Videóvgáshoz mondjuk már elmegy :D
3/4 anonim 

válasza:

Valahogy kacifántosan biztosan meg lehet oldani. Én Linuséktól láttam, hogy van egy kínai, aki ilyeneket vesz, és rak fel rájuk módosított BIOS-t, és így meg lehet oldani, hogy az alaplapi kimeneten adjon képet. Buksz a teljesítményen, meg körülményes az egész, de megoldható:
https://www.youtube.com/watch?v=TY4s35uULg4
azt hiszem ez az... nvidiával csinálják. Szóval franc tudja... utána lehet nézni. de ez valószínűleg nem az otthon megoldod kategória.
4/4 anonim 

válasza:

Általában nincs rajtuk videooutput vagy csak max 1 esetleg a bios gyárilag módosított ram időzítések, feszültségek terén. Alkalmassá tehetők játékra, ha nem derogál bíbelődni vele, de ha plug and play kártyát akarsz, akkor nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!