Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A KOLINK tápok tényleg olyan...

A KOLINK tápok tényleg olyan rosszak, mint itt olvasni lehet?

Figyelt kérdés

Találtam egy egész pöpec használt gépet.

[link]

Csak ugye a táp benne a fent nevezett, veszélyes lehet akár egy év múlva?

2021. jan. 20. 11:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegyik:

[link]

Kérdezd meg a pontos típusát, bár én a Core-ra tippelek ami nem veszélyes annyira:

[link]

[link]

A leírt konfigba simán.

2021. jan. 20. 12:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt Kolink 500 Wattos Bronz minősítésű moduláris tápom. Alapjáraton semmi probléma nem volt vele, csendes is volt, viszont terhelés alatt ~ 0,3 V kiesés volt minden ágon (12V, 3,3V stb.). Emiatt előfordult, hogy egész egyszerűen a gép leállt, majd újra elindult.
2021. jan. 20. 12:01
 3/4 anonim ***** válasza:
75%
Dehogy is! Az enyém 4 éves, semmi baja!
2021. jan. 20. 12:38
 4/4 anonim ***** válasza:

A gyk a létező legrosszabb tápfetisiszták gyűjtőhelye. "Csak Bronze minősítésűeket szabad venni", "450W-nál nagyobbat csak a hülyék vesznek", "ha XY márkát veszel, biztos leég a géped, de talán még a lakásod is", satöbbi.

A cégünknél 400+ PC van, mindegyikben Kolink tápok, 24 órában mennek éveken keresztül, és kutya bajuk sincs. Szerintem neked sem kell tartanod tőlük.

2021. jan. 20. 18:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!