Megakad az egér, majd lefagy a kép, és fekete képernyő?
Gépem adatai:
Ryzen 5 1600AF
4x4GB HyperX 3200MHZ Ram
RX570 8GB Asus ROG Strix
FPS HyperM 650W M
MSI GAMING PLUS MAX alaplap
A problémám: Teljesen random hogy 4. vagy 20. indításnál, de előjön az,hogy mikor belépek a windowsba, az egér lefagy, de utána megy, majd megint kicsit magakad, megint működik, aztán mikor megnyitok egy alkalmazást vagy ilyesmit akkor lefagy véglegesen a kép, majd fekete kép és semmit nem csinál a gép. Újraindítás segít neki, utána tökéletesen működik bármiféle probléma nélkül. Próbáltam már újrapasztázni a procit, kivenni a kártyát, visszatenni, Windowst újraraktam , drivereket frissítettem stb. Biztos,hogy szoftveres a gond. Korábban játékok közben is csinálta ezt, de megoldottam azzal,hogy kikapcsoltam a Fast Bootot, azóta csak ez a jelenség van jelen. A jelenséget azóta tapasztalom, mióta ezt a kártyát beletettem a gépbe. Gondolkoztam garanciáztatáson, de emiatt biztos hogy nem cserélnék meg semmi sem, ráadásul hónapokig tartana. Szoftveres gond lesz, de vajon mi lehet?
Üdvözlöm!
Kérem szedje ki az egér "golyóbisát" és öblítse el Hypos (boltban lehet vásárolni) vízben, majd fülpálcikával törölgesse meg a golyóbis helyét az egér testében. Ezt követően helyette vissza a golyóbist, fordítsa rá a golyóbis tartó bajonettzárat, majd az egere ismét működni fog!
Kérem ne keverjük a számítógép perifériáit össze a belső, fő alkatrészekkel, mint például processzor (ami a számításokat végzi). Ha az egere nem működik, akkor először azt kell megvizsgálnia.
Üdvözlettel,
Szaki57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!