Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi ennek a tápnak a pontos...

Mi ennek a tápnak a pontos típusa/neve?

Figyelt kérdés

Egy hirdetőoldalon találtam, de nem találok ilyen név alatt egy tápegységet sem futni.

Nyilván be Quiet...de kicsit kínos hogy ezen a néven nem találook termékoldalt róla, hogy: Dark Power pro 600. (ami az oldalán írva van.)

Képek:

[link]

[link]

[link]

2021. jan. 19. 00:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy nagyon régi, 2006-os modell - itt egy teszt róla:

[link]

2021. jan. 19. 00:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Attól eltekintve hogy moduláris, úgy látom valóban ez lehet az. Mit gondolsz kedves válaszoló mennyit ér mai piacon egy ilyen?(nem moduláris)
2021. jan. 19. 01:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem sokat, mivel régi, mint a bűn. 5ezer kb., de lehet annyit sem örömmel fognak adni érte.
2021. jan. 19. 12:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Az ilyesmit szerintem már kár elpocsékolni. El kell rakni, később jól jöhet. Én ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy szép lassan vadászok köré jó áron egyéb alkatrészeket, és egyben eladom a konfigot. Úgy ritkán tűnik fel az embereknek, hogy egy ősrégi csataló van benne, csak azt nézik, hogy BQ meg 600W. Fogj mellé jó áron egy fél konfigot, tedd bele egy pofás házikóba, és add el némi profittal.
2021. jan. 19. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!