Mit gondoltok, megéri?(Asus FA506)
Figyelt kérdés
Amd Ryzen 7 5800H (8 X 3,00Ghz / 4,30Ghz Turbo, 16 Mb Cache), 15.6" Full Hd (1920X1080) 240Hz 300Nits, 16Gb Ddr4 3200Mhz, 1000 Gb Pcie Ssd, Nvidia Geforce Rtx 3070 8Gb Gddr6 (1927 Euró)
A hordozás miatt nem akarok bajlódni a rendes asztali pc vel.
2021. jan. 18. 03:40
1/5 anonim 

válasza:

Az ár más kérdés, de szerintem igen.
Egyedül attól kell aggódni, hogy TUF széria mert a TUF 2020-as verzió nem lett valami jó, legalábbis sokaknál nagyon forró a gép (azt hiszem szellőzéssel volt gondja)
2/5 anonim 

válasza:

hát ja... illene már folyékony fémmel adni ezeket gyárilag.
3/5 xKakashix 

válasza:

hát most az, hogy megéri e vagy sem neked kell eldönteni, de én is csatlakozom az elsőhöz, mindenképp nézz róla youtube-on vidit, ahol látszódik a hőfok játék közben, mielőtt megvennéd, mert én is ezt hallottam, hogy új Asus Tuf gépek tudnak elég melegek lenni
4/5 xKakashix 

válasza:

egyelőre 2 vidit találtam, amiben elmondják, hogy jobb lett a hűtés az előző modellhez képest és képeket is mutattak, ránézésre sokkal jobbnak tűnik, de megvárnám a teszteket a helyedben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!