Melyik laptop a jobb?
Lány vagyok, nem igazán értek hozzá, kaptam egy kis segítséget, hogy kb mit kell nézni, de kettő közül nem tudom eldönteni.
Egyetemre járok, szóval Word, Excel, stb, illetve YouTube, filmek, vásárlásra használnám. Fontos még, hogy nem szeretnék 2 évente másikat venni.
Elviszik, szóval mindenképp rendeld meg! Ráérsz később gondolkodni, lemondani.
De kis összehasonlítás:
Másfélszer jobb!! Sokkal időtállóbb. Ezt a gépet nagyon gyorsan elviazik, ha most nem veszed meg
Bocsi, hogy ilyen sok kommentben írtam, de ez most olyan jó vétel, hogy tényleg minden másodperc számíthat, mert lehet a következőben már nincs készlet
videokártya mindegyikben integrált. hülye egy nevezési rendszere van az amd-nek, mert nem különbözteti meg a generációkat, de a lényeg, hogy a 4500u-ban levő vega6 erősebb, mint a 3500u-ban levő vega8. itt másfélszeres különbség nincs. inkább olyan 20% körüli az előny.
Ha windowshoz kell segítség, akkor megoldjuk. Legális is olcsó már. Újraértékesített kulcsok párezerért vásárolhatók, rendes boltból.
Ja, ésgratu a vételhez! Jelen covid helyzetben egy ilyen laptop vétele jó ár, nagyon. Legutóbb 240-ért láttam hasonlót.(lenovo) de azt is hamar elvitték... utána 260-280 körül voltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!