Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez jó számitógépház?

Ez jó számitógépház?

Figyelt kérdés
[link]
2021. jan. 17. 20:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Átlagos.

Silentiumpc signum sg1 jobb ennyiért.

2021. jan. 17. 20:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Csúnya (ez persze szubjektív), és nem szellőzik (na ez már objektív)

Olyat keress, aminek az elején is van legalább kettő 120mm ventilátor hely. Persze az se mindegy, hogy mire lesz használva. Egy netezős gép inkább legyen kisebb házban, és egy nagy csendes hátlapi 120 mm venti is elég

2021. jan. 17. 21:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Sharkoon Vg7 kék, vagy Deepcool matrexx 55, ezek nagyon jók
2021. jan. 17. 21:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Deepcool - MATREXX 55 MESH 14.590 Ft

[link]

2021. jan. 18. 10:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem a deepcool. matrexx 55 ösöm, van egy világító ledcsíkja ami feldobja, több szín választható folyamatos világítással. ugyanaz a szín, vagy változtathatja lassan, gyorsan, vagy ki is kapcsolható a fény. Elől 3 usb, és 3 12 cm-es venti hely, raktam is oda. Hátra is egyet. Középen felül szűrője van és lyukacsos. Rx570-em T-je 75 fok általában ha játszom. Ha nem csak netezek 42-46 fok. Előbbi télen utóbbi nyáron.
2021. jan. 18. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!