Frissítsek Windows 10-re? Vagy ezen a gépen nem lenne sok értelme?
Figyelt kérdés
CPU: i5-2400
Ram: 2x4GB DDR3
GPU: Geforce GT 710
SSD: 250GB WD Blue
HDD: 500GB Segate
Jelenleg Windows 7 Professional van rajta.
2021. jan. 17. 11:24
1/8 anonim válasza:
Nyugodtan frissíthetsz, fog futni rajta.
3/8 anonim válasza:
Ne, mert a 10 a valaha volt legszarabb windóz, a 7 pedig az egyik legkevésbé szar.
4/8 Haburc válasza:
Az i-s processzoroknál i3-tól felfele nyugodtan frissíthetsz, futni fog rajta. Legalább legyen 4 giga ramod, meg nem árt, ha SSD-d van rendszermeghajtóként. Sajnos a HDD-n elég sokára bootol a win 10, 30-40 másodperc. SSD-n 5-15 másodperc.
5/8 anonim válasza:
#4 Leírta, milyen gépe van, fárasztó lett volna elolvasni? Amúgy nekem 2GB-tal is megy, nem is rosszul.
6/8 anonim válasza:
Bátran válthatsz W10-re. Nekem egyedül az alaplapi hangdriverrel kellett vacakolnom (asrock semmiből se rakott fel w10-es drivert, de amúgy mindent telepített a win.update, csak a gui változatos hangdrivert nem). De megtaláltam a hozzávalót, és más problémába nem ütköztem.
7/8 Haburc válasza:
Én csak annyit írtam le, hogy milyen hardverkövetelmény ajánlott az optimális működéshez. Amúgy elolvastam. i5-ös proci 2x4 giga ram meg SSD. Nyilván röhögve elfut a Win10. Azoknak viszont jó tanács lehet, akik nem tudnak csúcsgépet venni. Segítségként írtam le.
8/8 anonim válasza:
OK, bocs, bár szerintem még egy jobb vasalón is elfut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!