Ez a konfig mennyi ideig lenne jó ?
Nincs túl sok pénzem számítógépre , ezért ahol lehet spórolni szeretnék
Ez lenne a config:
Pentium Gold g6400 (ha jól tudom LGA1200-as foglalat , ugyhogy később mehet vele egy 10.gen intel)
Használtan egy rx 5500 / 1650S
8gb ram (később +8gb)
Asrock h410
Kingston A2000 500gb
Be Quiet!System Power 9 400w(szoljatok ha nem elég)
Ezekkel játszanék : Cs-Go, Gta V és Battlefront 2 , és talán Cyberpunk
Ezt cserélném :
I3-3220
Gt 710 2gb
8gb ram

A táp még pont elég, de bármi valtozik nem, szóval inkább legyen most egy 600-as, ami később is elég lesz.
Az a baj, hogy a pentium és a gaming nagyon távol áll egymástól. Sokkal jobban járnál, ha vennél egy i3 10100-as procit.
Ha már használt, akkor lehetne még rx 480, vagy rx 580 is, azokkal jobban járnál és azonos árban van.
Ha mindenképpen m.2 kell, akkor jó a kingston.
A 8 gb ram kevés lesz hamar. A cyberpunkhoz mindenképp.

10100F-re told ki.a keretet, és akkor rendben lesz a proci oldal.
Táp... okés. legyen. valamivel jobbat kéne valóban, de a 600 az beteges. nem lesz ebben rtx 3070 soha, pedig annak is elég az 550W.
használt videokártya. amiket írtál az okés. Ezt a szintet lehet tartani. rc 580, gtx 1070. 1060 akár. nézz utána a teljesítményeknek! van még valami az amd-nél. vega... azokat nem tudom hova rakni teljesítményileg. összehasonlító oldalak
javasolt oldal: hardverapró (az értékelési rendszere miatt)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!