Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az emag.hu ról merjek a...

Az emag.hu ról merjek a számítógéphez tápegységet rendelni?

Figyelt kérdés
Eddig csak olyan szaküzletben vásároltam, ahol személyesen áttudtam venni. Az emag-ot nem ismerem. A tápegységet, amit rendelnék az emag forgalmazza, tehát tőlük venném. Megbízható hely? Vagy inkább szaküzletben vegyem?

2021. jan. 16. 18:26
 1/5 anonim ***** válasza:

megbízható hely, nagy cég. ők nem fognak lelépni.

a probléma vele csak az, hogy nem hivatalos garanciát vagy nem magyarországi garanciát adnak. Ez egy román bolt. általában ez csak annyit jelent, hogy romániában, saját kezűleg végzik a javítást (valószínűleg ugyanazzal a szervizzel, ami amúgy is javítaná romániában az adott terméket a hivatalos eljárásnál is).

nekem nincs rossz tapasztalatom velük. elállás tekintetében is korrektek nagyon. könnyű a visszaküldés.

a garanciális ügyintézés lehet valamivel hosszasabb, mert tényleg sokszor romániáb viszik el.

2021. jan. 16. 18:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Többször is rendeltem már az emagról pár ezer ft-os tételtől a 100+ezer ft-osig, eddig mindig megjött gond nélkül.
2021. jan. 16. 18:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Milyen tápegységet veszel?

Egyébként itt romániában az emag a legmegbízhatóbb cég. Ha egy mód van mindig tőlük vásárlok.

2021. jan. 16. 19:11
 4/5 xKakashix ***** válasza:
többször rendeltem már tőlük, mindig problémamentes volt minden
2021. jan. 16. 19:25
 5/5 anonim ***** válasza:

én utalta már előre nekik 600ezer forintot, aztán a posta hozta.

ha eltűnik a csomag, abból neked nincs károd mert emag vissza adja a pénzt.

2021. jan. 17. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!