Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Macbook Air M1-re tudok...

Macbook Air M1-re tudok filmet letölteni?

Figyelt kérdés

Februárban vennék Macbookot iskolai felahsználásra, az ipad és iphone nagyon bevált, kérdés hogy ez a gép mire lesz képes.

Ami először eszembejutott, hogy tudok rá letölteni filmeket, játékokat?

2021. jan. 16. 18:23
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Filmeket igen, játék helyzete problémásabb.

Az eddigi játékoknak alacsonyabb a teljesítménye valamivel, ha nincs M1 portjuk.

De miért kell macbook hogyha a macOS-t épp butítják telefon szintre?

2021. jan. 16. 18:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Nekem kifejezetten tetszik, hogy az ipademre, telefonomra letöltött appokat tudom használi egymás között. AZért szeretem az apple készülékeket mert egymással nagyon jól kommunikálnak. Plusz kell egy könnyű, praktikus, de bitang gyors laptop. Nincs igényem gamer gépre, nem játékra kell. Most még csak tájékozódok, hogy milyen hátrányokkal is járna ez
2021. jan. 16. 18:33
 3/3 anonim ***** válasza:
48%

A Mac akár inteles akár M1-es ugyanolyan mintha windowsos gépet használnál. Letölthetsz rá amit akarsz! Nincs úgy bekorlátozva mint az iPad vagy az iPhone.

A játékokkal kapcsolatban pedig nézd meg youtubeot. Rengeteg test van.

https://www.youtube.com/watch?v=erGZNjimTfg

(És igen, lehet olyan játékokat, programokat használni amiket nem vettél meg)

2021. jan. 16. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!