Mi az oka, hogy lassú a gép?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A gépre új Windows raktam, azóta baromi lassú. A kezdőlapon akad az egér, egy programot 1 perc amíg megnyit, mondjuk a Chromot, ha beakarok zárni egy alkalmazást 2 percig semmit nem csinál a gép. A HDD ilyenkor 99%-on dolgozik, és én erre is gyanakszokk, hogy ez lehet az oka. Tudom, befogok szerezni egy SSD-t, de addig is, esetleg tud valaki valami megoldást? A HDD-t tavaly februárban vásároltam.
Specifikáció:
-Gigabyte B450 aorus Elite
-Ryzen 5 2600
-2x8Gb RAM Kingston 3200MHZ
-Asus RX580 4GB
-Seagate 2TB
2021. jan. 15. 23:29
1/4 anonim 

válasza:

Töredezettségmentesíts. Amúgy manapság a HDD se olyan rossz, nemrég majdnem gigabittel írtam egy októberben vásárolt HDD-re. Ha nem kell a fejnek folyton ugrálni, nem lesz gond.
3/4 anonim 

válasza:

Erdemes ujrarakni, valami felrecsuszott.. illetve a drivereket feltennni
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, segített a töredezettségmentesítés!
2021. jan. 17. 00:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!