Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ryzen vagy nvidia, melyik a...

Ryzen vagy nvidia, melyik a jobb processzor?

Figyelt kérdés
2021. jan. 14. 12:01
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
18-as te miről beszélsz ? Előbb olvasd el, amit írtam. Azonos árkategóriát linkeltem, aminél az olcsóbb AMD-s fényévekkel jobb az azonos árkategóruájú intelnél, nem is értem mi ez a "Intel i5-10400F 6 mag 12 szál, teljesítményben R5 3600(X) szintet hoz, 20-30 ezerrel olcsóbban."
2021. jan. 14. 18:19
 22/44 A kérdező kommentje:
#20 Nvidiát sose alazta az AMD sőt csak kullog a nvidia után legalább ebben ne hazudnál ha már fizetett amd troll vagy
2021. jan. 14. 21:35
 23/44 anonim ***** válasza:

Wow szóval szerinted soha a büdös életben nem volt egy játék sem ahol az AMD jobban teljesített mint a konkurencia Nvidia kártyák? A nénikéd neked a fizetett troll kisfiam. Egy GTX 1080 van a gépemben előtte meg egy 660 volt 3770K mellett.

Ray tracingben meg feature-ökben kullog de másban jelenleg nem.

Nem azt mondom hogy mindenben aláznak de az előbb említett AC Valhallában és Dirt 5 ben igen. MEgnézheted akárki tesztjét. Az már a te bajod ha egyiknek sem hiszel :D

[link]

De egyébként 1440p és azalatt "sajnos" jobbak átlagban az RX 6000 es kártyák mint az RTX 3000 sek.

[link]

Mellesleg valszeg olyan fiatal vagy hogy te híres R9 290 re nem is emlékszel ami anno a leggyorsabb kártya volt a piacon. Majd az Nvidia kihozta a Titant ami leverte erre az AMD is kihozta 290X et ami megint elverte a Titan-t is. Szóval inkább tanulj kicsit mielőtt baromságokat állítasz légből kapva

2021. jan. 14. 23:10
 24/44 A kérdező kommentje:
#23 Minden nvidiára van ootimalizalva, nvidia drivere a vilagon a legjobb amit hetente optimalizálnak az uj jatekokhoz frissitesekkel a kartyai a legerosebbek.
2021. jan. 15. 08:47
 25/44 A kérdező kommentje:
#23 amd nyomába se er es nem is fog.
2021. jan. 15. 08:50
 26/44 anonim ***** válasza:

Minek lett feltéve a kérdés?

Szerintem aki úgy vesz valamit, hogy sokkal többet is megad valamiért, hiába jóval jobb a másik és olcsóbb adott pillanatban a tesztek szerint, akkor úgy jár. Persze a gyártóknak jó, ha vannak ilyen hívők..

Megírhattad volna, hogy intel/nvidia hívő vagy és úgyse változtatsz rajta és akkor nem fáraszt senki se azzal, hogy meggyőzzön, hogy szerinte miért jobb ez vagy az.

2021. jan. 15. 09:13
 27/44 A kérdező kommentje:
#26 nem vagyok hívő csak ezek tények a nvidia jobb. oké értem te a ryzen promoért kapod a pénzed de videókártya téren rohadtul nem vezet az amd
2021. jan. 15. 09:40
 28/44 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyjuk ez egy ostoba troll. Elmondod neki hogy az ég kék ami egyértelmű és ő csak azért is azt mondja hogy zöld.

Feltesz egy értelmetlen kérdést utána meg úgy tesz mintha 120% osan tudná hogy az NVIDIA jobb kártyákat csinál mindenben holott processzor volt a kérdés. Mivan?😀

Nem minden Nvidiara van optimalizálva fogd már fel te ütődött. A konzolokban se Nvidia van okos gyerek. Plusz vannak cégek akikkel üzleti kapcsolatban van az AMD. Szerinted meddig tartana ez ha ennek ellenére Nvidiara optimalizálnák a játékokat.

A másik meg hogy honnan tudod hogy az AMD sose lesz jobb? Fogyasztásban már most jobb mellesleg. Ez valami alaptörvénye az univerzumnak?

Intelt is lenyomták a zen 3 al

2021. jan. 15. 10:25
 29/44 A kérdező kommentje:
#28 épp ezt mondom hogy nvidia a legjobb tehát nem lehet a kék piros szinü mikor nem az hanem zöld szinü. nvidia a legjobb és kész. nézz utána
2021. jan. 15. 10:48
 30/44 A kérdező kommentje:
ég piros szinü*
2021. jan. 15. 10:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!