Ezek normális hőmérsékletek?
Figyelt kérdés
3 órája megy folyamatosan a gép,többször újra lett indítva mert a ventilátor beállításokat próbálgattam biosban.
A pumpfan az a tetőn lévő 2. venti azt holnap szerintem kiszedem,hogy ne szívja el a hideg levegőt.
A cpu meg a hátsó meg a felső venti smart fan-al megy. Az első három meg 50%-on.
Alapjáraton normális a 40fokos system meg cpu hőmérséklet?
2021. jan. 13. 20:44
2/5 anonim válasza:
Ez abszolút normális. Nekem i5-6400-am van, abszolút nem melegedős proci, rajta egy deepcool gammaxx 300-as hűtő, silent venti beállításokkal, alapon vagy hogy 30 fok alatt megy, terhelés alatt pedig 60-at nem éri el. Akkor aggódj ha 70 fölé megy, ha 80-at elérné az már borzasztó sok lenne.
3/5 A kérdező kommentje:
cs go-nál 50 felett minden az is megfelel?
2021. jan. 13. 21:32
5/5 DestinyInCap válasza:
Futtas egy IntelBurnTest-et... kegyetlenül kihajtja a processzort... szóval ne lepődj meg ha az átlagnál kb. 10-15°C-al magasabb lesz a processzor maghőmérséklete. Csinálj benne csak 5 kört annyi elég szerintem, közben hwinfóval figyeld a hőmérsékleteket. Ha olyan 70 fokon tudja tartani a hűtőd a processzort akkor semmi problémád nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!