Milyen gépházat ajánlotok nekem?(többi lent)

Zalman Z1
-2 optikai meghajto belefer - van hely beepitett kartyaolvasonak is
-4 hddnek a hely biztositva,
-alsotapos porfilterrel - igaz kicsit gagyi de van,
-1db 2.0 es 2db 3.0 usb,
-reset gomb,
-hdd led,
-a kabeleket egesz jol el lehet rendezni,
-perforalt elolap - a szellozessel nem lesz gond, 1 venti hatul, 1 az elejen gyarilag,
-letisztult dizajn, nem vilagit, nem uveg/plexi az oldala, matt fekete, az anyagok minosege is turheto
Nekem ez a hazam van, megvagyok vele elegedve a celnak megfelelo

2 eve van meg a haz, napi szinten hasznalom a gepet, talan ketszer volt ilyenem, de nem veszes, nem karositja a gepet, ha netan beragad nem tortenik semmi, csak restartol ... es ha ujbol hozzaersz "ki is akad" es mukodik rendesen ...
Az a baj az uj hazakkal, hogy az optikai meghajto mar elavult technologianak szamit. Tobbsegeben mar egyaltalan nem tamogatott, akad meg 1-2 haz amibe egy meghajto fer, az altalad felsorolt igenyeknek max 3-4 haz tesz eleget, de mind kompromisszummal - rossz szellozes, nincs hdd led, nem fer bele 4 hdd stb.
Z1 szerintem jo valasztas lesz, nem hiszem, hogy rendszeresen beakadna a gomb - amennyibe ez a haz kerul, ennyi nyug belefer.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!