Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen gépházat ajánlotok...

Milyen gépházat ajánlotok nekem?(többi lent)

Figyelt kérdés
Szempontok: minimum 2 optikai meghajtó hely,jó szellőzés, kábelmenedzsment, usb 3.0 csatlakozó(ha lehet, 2 de nem muszály), alsótápos, 4 hdd hely,legyen rajta reset gomb és hdd led, komoly hibája ne legyen(lehetőleg olyan válaszoljon,akinek van, vagy volt olyan háza). A dizájn kevésbé fontos, a fenti feltételek teljesüljenek.
2021. jan. 12. 10:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Zalman Z1

-2 optikai meghajto belefer - van hely beepitett kartyaolvasonak is

-4 hddnek a hely biztositva,

-alsotapos porfilterrel - igaz kicsit gagyi de van,

-1db 2.0 es 2db 3.0 usb,

-reset gomb,

-hdd led,

-a kabeleket egesz jol el lehet rendezni,

-perforalt elolap - a szellozessel nem lesz gond, 1 venti hatul, 1 az elejen gyarilag,

-letisztult dizajn, nem vilagit, nem uveg/plexi az oldala, matt fekete, az anyagok minosege is turheto

Nekem ez a hazam van, megvagyok vele elegedve a celnak megfelelo

2021. jan. 12. 10:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Pont arról hallottam,hogy abekapcsológombja néha be-beragad.Neked szokott?
2021. jan. 12. 11:35
 3/6 anonim ***** válasza:

2 eve van meg a haz, napi szinten hasznalom a gepet, talan ketszer volt ilyenem, de nem veszes, nem karositja a gepet, ha netan beragad nem tortenik semmi, csak restartol ... es ha ujbol hozzaersz "ki is akad" es mukodik rendesen ...

Az a baj az uj hazakkal, hogy az optikai meghajto mar elavult technologianak szamit. Tobbsegeben mar egyaltalan nem tamogatott, akad meg 1-2 haz amibe egy meghajto fer, az altalad felsorolt igenyeknek max 3-4 haz tesz eleget, de mind kompromisszummal - rossz szellozes, nincs hdd led, nem fer bele 4 hdd stb.

Z1 szerintem jo valasztas lesz, nem hiszem, hogy rendszeresen beakadna a gomb - amennyibe ez a haz kerul, ennyi nyug belefer.

2021. jan. 12. 11:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Akinek a Z3masa van,az is leírná a véleményét?Mert olcastam,hogy abba is 2 optikai,4hdd fér,az is alsótápos,viszont nem tudom,hogy van-e hdd ledje,és annál esetleg előfordul a bekapcs gomb beragadás?
2021. jan. 12. 11:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Deepcool ATX Chassis MATREXX 55 MESH 13.140 Ft-ért a legjobb választás ebben a kategóriába.

[link]

2021. jan. 12. 17:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Zalman Z3 Plust vettem végül. Nagyon tetszik,gombja sem tűnik akadósnak.
2021. jan. 20. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!