Mi a különbség ez a 2db Lenovo Yoga 12 közt?
Figyelt kérdés
1: [link]
2: [link]
Mindkettő I5, 8GB ram és 500GB HDD. Az egyiknek kicsit más a touchpadja és van hozzá tol is (nekem úgysem kell).
Ezen felül van valami különbség a kettő közt?
2021. jan. 11. 14:52
1/5 anonim válasza:
Nálam semmi nem jön be a két linkem, az is nagyon lassan.
2/5 anonim válasza:
Alján nézd meg a típusazonosítót, azzal össze tudod hasonlítani. Így fotó alapján erre nem lehet mit mondani
3/5 A kérdező kommentje:
Nincs matrica az alján, szerintem direkt levették. Hát így nehéz választani, Lenovo oldalán sincs róla szó hogy 2 típus lenne.
2021. jan. 12. 10:36
4/5 anonim válasza:
A két fotó alapján:
Kialakítás ugyanaz, az elsőn van I5-ös logó, és jelezve van a yoga 12, a másik i5 logó nélküli és csak yoga felirat van rajta.
A külső kinézet alapján az első néz ki jobban Thinkpadosan, a második szerintem nem yoga 12.... Mindkettő kinézettel találok lenovo készülékeket.
A második nem yoga s1-es?
5/5 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs a másodikról, csak annyit tudok hogy mindkettő I5 5200u processzorral rendelkeznek.
Az elsőt vettem meg, másodikat más vette már meg.
2021. jan. 19. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!