Valaki tud linkelni olyan oldalt, ahol 3-4ezer Ft-ért lehet kapni HDD-t?
Figyelt kérdés
Fontos, hogy belföldi legyen, sata kell, 30-40 GB-os.2021. jan. 9. 15:49
1/27 anonim 

válasza:

Nézz szét a Hardveraprón:
2/27 anonim 

válasza:

Van egy 80 GB-os 3,5-ös (asztali) SATA HDD-m. Hardveraprón egy hónapig 1500-ért hirdettem, nem ment el.
3/27 A kérdező kommentje:
2 jó lenne, csak 2.5"-os kell laptopba
2021. jan. 9. 16:31
4/27 anonim 

válasza:

Olyat jelenleg is hirdetek, igaz sokkal nagyobb, de a keretedbe belefér.
Ha érdekel, ott írj, ne itt.
5/27 P.O.C. 

válasza:

Én már nem vennék HDD -t laptopba, csakis SSD -t.
6/27 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, de csak hdd-t támogat az alaplap, abból is csak pata-t, de mivel ilyet nehezen kapni, szert tettem egy pata-sata átalakítóra, így már sata-t is fogad.
2021. jan. 9. 17:11
7/27 anonim 

válasza:

Akkor most pata vagy sata kell? A kérdésben sata volt.
9/27 P.O.C. 

válasza:

Viszont átalakítóval nem biztos, hogy befér a laptopba, ott minden milliméter ki van számolva.
10/27 A kérdező kommentje:
Sata kell, mint írtam alapból patas, de mivel ilyet nem lehet kapni, ezért sata MEGY BELE.
#9 tudom, de van hozzá sata hosszabbító, tehát maga a HDD a laptopon kívül lesz.
2021. jan. 9. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!