Samsung S22F350FHU led monitorról van szó. " Automatikus beállítás nem elérhető " üzenetet doba fel mindig a monitor, hogyan tudnám ezt korrigálni a menüje beállításaiban?
Erre tudok még gondolni,
Képméret
A kép méretének módosítása.
― Ez az opció nem elérhető, ha a FreeSync funkció aktív.
PC módban
• Automatikus: A képet a bemeneti jelforrás képméretarányának megfelelően állítja be.
• Széles: A képet teljes képernyő-szélességben jeleníti meg, függetlenül a bemeneti jelforrás
képméretarányától
de csak legközelebb tudom megnézni mikor megyek szüleimhez, hogyha Szélesre állítom Automatikus helyett akkor nem keresi-e az automatikus beállítást mindig felvillatva a feliratot.
Ügyfélszolgálatnak is írtam ezt írták, hogy csináljunk gyári visszaállítást, de szerintem az se fogja megoldani..
" Köszönjük, hogy kérdésével hozzánk fordult.
Szeretnénk tájékoztatni, hogy ilyen esetben a megjelölt S22F350FHU modellkódú monitor esetén javasolt egy teljes gyári visszaállítást végezni.
Ez a visszaállítás a következő menüpontokat követve érheti el. Menü - Rendszer - Összes visszaállítása. A készülék összes beállítása visszaállnak a gyári alapértékekre.
Bízunk benne, hogy az említett lépések megoldással szolgálnak a leírtakra. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!