Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AMD r9 380-as videókártya...

AMD r9 380-as videókártya miért nem ad képet?

Figyelt kérdés
A kártya egyszerüen nem ad képet, fekete kép és ennyi.Az áramellátása 1 6pines csati és egy sata átalakítoval megoldot második 6pines csati. Sikerült beizzítanom hogy működjön. Működött is de estére random game közbe bedopta a fekete képernyőt, volt már ilyen reset és volt is kép, de most kivételesen maradt a fekete kép és azóta egyszerüen nem birtam működésre. Ventik sem pörögnek csak az msi logó világít.Táp csere megoldaná a problámát? (jelenleg 325w táp hajtaná)kártyát nem tudom sajnos letesztelni más gépben. A pci slottal nincs semmi baj a régi kártyám tökéletesen működik benne. Valaki valami ötlet?

2021. jan. 9. 10:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Csoda hogy azzal a táppal egyetlen másodpercig is működött.Felvesz vagy 200 Wattot.elismerésem a tápodnak.milyen márka?
2021. jan. 9. 11:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Javaslatom egy tápcsere,minimum 450w-re.

A kártya nem kap elég áramot,a tápod túl kicsi hozzá.

2021. jan. 9. 12:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Akkor átalakítót megse próbáljak venni? Mert gondoltam arra is hogy a hdmi port adta meg magát.
2021. jan. 11. 14:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem!!Táp fog kelleni.
2021. jan. 11. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!