Netezős,filmezős géphez elég 2 magos proci?
Kollégám megkért, hogy rakjak össze neki egy gépet 80 körül, új alkatrészekből. Mondtam neki, hogy lehetetlen. Ennyiér használtat vegyen, de azt nem akar.
Pentium Gold 6500 mondjuk jó lenne? Hosszú távra tervez, a mostani gépe 12 éves.
Én 4 mag alatt nem vennék, de nem tudok mit kezdeni ezzel az összeggel. Segítenétek esetleg egy komplett gépet összerakni gépházzal,mindennel együtt? Perifériák nem kellenek.
M2 ssd mindenképp ,vinyó nem lenne, vidikari sem kell.
Köszönöm.

Összeírnád, hogy eddig mi a terved?
Amúgy persze, a 2 magos proci is fejlődött. Ez már megközelíti a korábbi 4 magosok teljesítményét.

Köszönöm, ránézek a brand gépekre és mindenképp ajánlom figyelmébe! Próba szerencse.
A baj az, hogy elég szűk látókörű. Közvetlen kollégájától, akivel 6 éve együtt dolgozik nem vette meg a ryzen 3200g procit alaplappal. Mindkettő fél éves volt és garanciás még hosszú ideig. Ráadásul baráti áron kapta volna... Na ennyire nehéz vele. Szívem szerint lekakkantanám, de ha már megkért és a kollegám, megpróbálok segíteni.
Jelenleg ezt írtam össze neki:
Intel Pentium Gold 6400
MSI B460M-A PRO
Kingston HyperX Fury 2x4GB 2666MHz
M.2 SSD Kingston A2000 250GB
be quiet! System Power B9 300W Bronze
Meg valami ház 6-7 ezerér. Ez így 96 körülre jön ki. Esetleg a ramból ha 1x8-at veszek, ugyanúgy Kingston 2666MHz, lehet faragni 3500 forintot.
Erre jutottam nagy hirtelen. Ebben a kategóriában nem vagyok otthon sajnos..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!