Szeretnék venni egy rx570-et, de nem tudom működik e ezzel az átalakítóval. Valaki megszán a segítségével?
Szóval Venni szeretnék egy rx 570-et, de sajna csak egy 6 pines tápellátásom van és ehhez pedig 8 pines kell. Találtam egy átalakítót, de nem tudom, hogy ez képes e elég áramot adni a kártyának. ketőt is linkelek, nem tudom van e köztük különbség.
1.: [link]
2.: [link]
Ilyen átalakítókkal nem éri meg kockáztatni.
Van egy csomó szakirodalom, körbejárták a témák jó páran de nem egy járható út.
Van az RX 570-ből is 6 pin-es, vedd azt.(most így kapásból az ASrock változat ugrott be)
Ez való igaz, de az csak 4GB videó rammal rendelkezik, bár ha nincs más járható út, akkor nyílván a 4GB-os verzió mellett maradok :(
Köszönöm a választ.
Elvesztem picit...
a tápodnak nincsen elegendő csatlakozója?!?
Inkább "6 pin to 8 pin" átalakítóval csináld!
A molex ágak nem ekkora terhelésre vannak kitalálva.
Pl: [link]
Milyen procid/konfigod van, milyen felbontással, és mivel játszol, aminek szerinted nem elég a 4GB verzió?
Én 580-ból is a 4 gigásat venném, mert nincs az a felhasználás, ahol jelentul előnye lenne a 8GB-nek. Pontosabban ahová már 4+GB kell, ott nem a VRAM lesz kevés, hanem a GPU
Most tervezem bővíteni a gépet és egy
MSI A320M-A PRO Alaplap, Socket AM4 alaplap
AMD Ryzen 3 2200G processzor
8 gb ram
és ugye az említett Videókártya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!